Ανάπτυξη επιχειρηματικής ιδέας με LEGO®

9 Οκτωβρίου, 2018 ΝΕΑ

Πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα γνωστά τουβλάκια LEGO για να αναπτύξουμε…μια επιχειρηματική ιδέα; Ελάτε να μάθετε την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, στις 17.00, σε ένα workshop για ενήλικες που θέλουν…να σκεφτούν διαφορετικά.

Πώς περνάμε από την ιδέα στην υλοποίηση μέσω μοντελοποίησης με LEGO; 

Η μεθοδολογία CRAYONs® αποτελεί ένα πρωτότυπο τρόπο ανάπτυξης και επικύρωσης της επιχειρηματικής μας ιδέας μέσω της παιχνιδοποίησης (Gamification). Η μεθοδολογία CRAYONs® είναι ένα εργαστήριο, όπου οι συμμετέχοντες δημιουργούν συμβολικά και μεταφορικά μοντέλα με τουβλάκια LEGO τα οποία στη συνέχεια παρουσιάζουν στους άλλους συμμετέχοντες. Τα LEGO θα μας βοηθήσουν οπτικοποιήσουμε τις ιδέες μας και να κατανοήσουμε έννοιες όπως η στρατηγική.

Τα LEGO προσφέρουν ένα ασφαλές εργαλείο και με το οποίο οι συμμετέχοντες αισθάνονται ότι μπορούν να παίξουν και να δημιουργήσουν χωρίς την ανησυχία της απόδοσης. Δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος να δημιουργηθεί ένα μοντέλο LEGO.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο workshop πατήστε εδώ.

Συμμετέχοντες:
Αχιλλέας Μπάρλας : Σύμβουλος Μεταφοράς Τεχνολογίας, Διδάσκων, Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Βασιλική Γεωργατζή : Υπ. Διδάκτωρ, Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Τμήμα Οικονομικών Επιστημών και Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας

Τίτλος δράσης: Ανάπτυξη επιχειρηματικής ιδέας με LEGO® || 12 Οκτωβρίου, 17.00-20.00 || Αίθουσα: Rozalind Franklin || Workshop